Menu Luk

Profil

Vine med passion

Vin har været min store passion i mange år. Min interesse for vin begyndte for alvor, da jeg gennem et årti boede i Sydney, Australien og blev begejstret for de mange dejlige vine, der endnu var ret ukendte i Danmark. Jeg blev fascineret af vinproducenternes håndværk, den dedikation der er ved at lave gode vine og de forskellige karakteristika druerne havde i de enkelte regioner. Vinmagerne lærte mig glæden ved at nyde et godt glas vin og at producere vine med respekt for naturen. Jeg ønskede at formidle disse skønne vine videre og gjorde min passion til min metier. 

Jeg har siden 2000 formidlet kvalitetsvine til nogle af de dygtigste vinimportører i Europa, inklusiv Danmark, ligesom jeg har haft fornøjelsen at udvælge vine for importører til specielle begivenheder. Gennem årene har jeg opbygget et bredt netværk af kontakter til mange dygtige og  internationalt anerkendte vinhuse

Vinmagerne

Vinene, der sælges her på siden, er fra innovative og prisbelønnede vinmagere, der fremstiller vine med stor integritet og med øje for bæredygtig vindyrkning. Det er primært familieejede vinhuse med en ekstra ambition og med et ønske om at regionens karakteristika i vinene bibeholdes.

Vinene her på shoppen er dels importørernes egne udvalgte vine og dels vinhuse, som jeg arbejder med. Jeg er altid på udkig efter spændende vine fra andre  dele af verden og de vil løbende blive præsenteret her på siden til fordelagtige priser. 

Vinene fra Australien

Jeg blev for nogle år siden tilbudt at skrive en bog om australske vine for forlaget Lindhardt & Ringhof. Bogen er en praktisk håndbog og en nyttig guide til Australiens vine. Jeg har skrevet om landets vinhistorie, druesorterne og de mange vinregioner i dette store land. Jeg beskriver de ildsjæle og pionerer, som med deres visioner og utrættelige optimisme har medvirket til at gøre Australien til en seriøs og kvalitetsbevidst vinnation. Bogen indeholder også informationer om Australiens store problemer omkring vandmangel og salt i jorden, om skruelåg kontra kork, etiketter og meget mere. 

Jeg modtog prisen “Best Book in the World on New World Wines”  for denne bog i London af World Gourmand Awards. Bogen er udsolgt fra forlaget, men den udgives i en opdateret version i 2021.

Service og sikkerhed

Tak for dit besøg her på siden. Vi vil sørge for, at du får den bedste service og at din ordre bliver behandlet på sikker vis. Vinene ligger på et klimatiseret lager hos Postnord og vi benytter Danske Fragtmænd, som sørger for, at vinene bliver behandlet skånsomt og leveret sikkert og effektivt.

Vinene kan sælges enkeltvis til fordelagtige priser og mindstesalg er 1 flaske. Du kan også blande én eller flere kasser med de vine, du ønsker at smage.

Du er altid velkommen til at sende en mail til mail@birthejensen.dk, hvis du har spørgsmål. Din mail vil blive besvaret snarest muligt og indenfor 24 timer

Du skal være over 18 år for at besøge denne hjemmeside.

Er du over 18 år?

Ja! luk mig ind

Desværre, ikke endnu